Ne

Restaurant met het mooiste uitzicht

Bekijk de arrangementen op deze pagina of reserveer direct je tafel

Fermer Vanaf 28 november gelden er aangescherpte maatregelen om het coronavirus terug te dringen, waaronder de sluiting van de horeca vanaf 17.00uur. Wij nemen aankomende dagen contact op met iedereen die een reservering heeft staan voor het restaurant na 16.00 uur in de periode van 28.11 t/m 19.12. We hopen al deze gasten alsnog te mogen ontvangen op een ander tijdstip of datum. Voor individuele reserveringen is mogelijk de reservering zelf te verplaatsen via de link in de reserveringsbevestiging die per mail is verstuurd. Bekijk onze Covid pagina ( euromast.nl/safe) voor alle maatregelen.

FEESTDAGEN

Breng de feestdagen door op een unieke locatie in Rotterdam samen met je vrienden en familie. Wij kijken ernaar uit om de sfeervolle feestdagen samen met jullie te vieren en hebben dan ook feestelijke arrangementen samengesteld.

Je kunt tijdens eerste en tweede kerstdag genieten van een brunch, high christmas of diner.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? klik voor meer informatie en reserveer!

 

Arrangementen

OPZOEK NAAR EEN BIJZONDER RESTAURANT IN ROTTERDAM?

Maak je bezoek aan de Euromast compleet met een brunch, lunch, high tea, high wine of diner. Terwijl je een culinaire ervaring beleeft in de Brasserie, kijk je je ogen uit en geniet je van het prachtige uitzicht over Rotterdam.

RESERVEER DIRECT

OF SCROLL VERDER EN ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

RESTAURANT GALLERY

BEZOEK DE EUROMAST

Parkhaven 20, 3016 GM Rotterdam

Platforms, Euroscoop & restaurant

Ma - Di gesloten
Wo - Zo 10.00 tot 17.00 uur

let op: het restaurant is op maandag en dinsdag wél open voor partijen en suitegasten.