Ne

Feyenoord expositie t/m eind 2021

De hoogste Feyenoord expositie ooit, vanaf 8 september te zien op de Euromast!

FSV De Feijenoorder, de Euromast en de Dirk Kuyt foundation slaan de handen ineen en organiseren dé hoogste outdoor Feyenoord expositie op de rotterdamste plek van Rotterdam, namelijk;  de Euromast. In deze bijzondere expositie, die vanaf 8 september te zien is, worden 20 unieke beelden tentoongesteld en nemen we bezoekers mee door diverse hoogtepunten van de club.

  • Vanaf woensdag 8 september tot eind 2021
  • Te bezoeken bij aanschaf van een regulier toegangsticket. 
  • Leden van FSV De Feijenoorder profiteren tijdens de Feyenoord-expositie periode van 25% korting op de entree van de Euromast op vertoon van hun ledenpas.

Fotocollage

Aan de hand van 20 foto’s nemen we de bezoeker mee langs hoogtepunten van Feyenoord. De foto's komen uit het fotoarchief van FSV de Feijenoorder met o.a. beelden van Piet Bouts en Edwin Verheul.  De foto’s van (oud)spelers met hierin bijzondere momenten uit de Feyenoord-geschiedenis zijn afgedrukt op aluminium in een formaat van 85 x 85 cm en worden opgehangen aan de railing op het platform van de Euromast.

Dirk Kuyt Foundation

Na afloop van de expositie worden de foto’s inclusief handtekening van de hoofdrolspeler online geveild op defeijenoorder.nl. De opbrengst van de veiling komt in zijn geheel ten goede aan de Dirk Kuyt Foundation.

De Dirk Kuyt Foundation maakt structureel sporten voor iedereen met een beperking bereikbaar door het ondersteunen en (mede) organiseren van sportactiviteiten en projecten door heel Nederland. Hierdoor worden unieke sportmomenten voor mensen met een beperking mogelijk gemaakt.

FSV de Feyenoorder - Ledenvoordeel

Ben jij een echte Feyenoordsupporter en lid van FSV de Feijenoorder? Op vertoon van jouw ledenpas krijg je 25% korting op jouw ticket naar de top!

Ga naar de ticketpagina en volg onderstaande stappen voor het reserveren van een tijdslot. 

  • Vul het aantal gasten in bij ‘Voucher & Kortingspas’ (€0,00)
  • Selecteer je gewenste datum en tijdslot
  • Bevestig je bestelling en ontvang direct een reserveringsbevestiging
  • Neem je reserveringsbevestiging & voucher en/of kortingspas mee
  • Betaling vindt plaats bij de receptie

Mede mogelijk gemaakt door;