Ne

Instagram veiling 12.6 – Unieke beelden uit de New Beginnings collectie!

ONLINE VEILING VAN BIJZONDERE FOTO’S VOOR JINC

Meer dan 600.000 Nederlandse kinderen groeien op in een omgeving met veel werkeloosheid en weinig rolmodellen. Ieder kind heeft talent en verdient gelijke kansen om te worden wie ze willen zijn. JINC helpt kinderen van 8 tot 16 jaar aan een goede start op de arbeidsmarkt. Achtergrond bepaald niet je toekomst, gelijke en eerlijke kansen in de markt voor iedereen, dat is de boodschap.

Deze boodschap omarmen wij volledig en willen een steentje bijdragen. Daarom organiseren wij een veiling met bijzondere foto’s van de stad tijdens de eerste lockdown. De totale opbrengst gaat naar non-profit organisatie JINC.

  • Wanneer: van 10 juni tot en met 17 juni
  • Waar: Instagram veiling @euromast010

VEILING VIA INSTAGRAM

Al geruime tijd hangen onderstaande foto’s op het platform van de Euromast. De foto’s representeren een beeld van een stille stad, gemaakt tijdens de eerste lockdown.

We willen samen zoveel mogelijk geld ophalen. Hierdoor kan JINC veel kinderen helpen aan een eerlijke toekomst. De veiling zal plaatsvinden op Instagram en blijft een week lang live. Hierdoor heb je genoeg tijd om te bieden op het item dat jij het mooist vindt.