Ne

Kidsclub

Maak kennis met Ziza, Nomnom en Rox!

Knutselen, evenementen en kinderfeestjes

LEUK UITJE VOOR KINDEREN IN ROTTERDAM

Met het gezin op pad? De Euromast is een fantastische bestemming voor jong en oud. Hebben de kinderen het naar hun zin? Dan genieten ouders ook. Naast het waanzinnige uitzicht en de indrukwekkende Euroscoop-beleving naar de top, organiseren we tal van leuke activiteiten en evenementen voor kinderen. Dit maakt een bezoek aan de hoogste uitkijktoren van Rotterdam een echt feestje!

EUROMAST KIDSCLUB

Elke zondag (in schoolvakanties ook op woensdag en zaterdag), organiseert de Euromast Kidsclub veel gratis activiteiten in restaurant Deli op de begane grond. Speel Hollandse spelletjes, knutsel erop los of bouw je eigen Euromast! Iedere maand verzinnen we weer een nieuw feestje.

HET VERHAAL ACHTER DE EUROMAST MASCOTTES

Ten tijde van de opening in 1960 was de Euromast met 112 meter het hoogste gebouw van de stad. Er kwamen meer en hogere gebouwen bij, zodat de Euromast werd ingehaald. Om toch weer de allerhoogste te zijn, werd in 1970 de Space Tower bovenop de Euromast geplaatst. Met een glazen lift, de Euroscoop, kom je nu op 185 meter op het hoogste punt van Rotterdam! Deze nieuwe toren is zó hoog, dat een laagvliegende ufo tegen de Euromast is gebotst! De drie aliens in deze ufo kwamen van de planeet Mastumi en heten Ziza, Nomnom en Rox. Hun ruimteschip was kapot en ze vonden het zo leuk in de Euromast, dat ze er maar zijn blijven wonen.

ONZE MASCOTTES