Valentijnsdag

Neem je geliefde mee naar een romantische plek op grote hoogte want er hangt liefde in de lucht!

Romantische dineren tijdens Valentijnsdag 2024 - Met live muziek!

Neem je geliefde mee naar een romantische plek op grote hoogte want er hangt liefde in de lucht! Op woensdag 14 februari is de Euromast in Rotterdam dé place to be voor een romantisch uitje. Met je hoofd in de wolken en de tienduizenden stadslichtjes op de achtergrond, geniet jij van een heerlijk 5 gangen dinerarrangement, high in the sky. Romantischer kan bijna niet! Wil je nóg meer uitpakken? Bekijk dan ook de mogelijkheid voor een suiteovernachting op de meest unieke locatie in Rotterdam.

5-gangen diner incl. live muziek

Bekijk menu

Veelgestelde vragen

Vragen? Neem contact met ons op! Of bekijk de vragen & voorwaarden

Helaas is het niet mogelijk om te reserveren voor een tafel aan het raam, ook niet tegen betaling. Wij maken een tafel indeling op de dag zelf, de indeling is namelijk afhankelijk van de verschillende soorten (groepen) reserveringen. Alle tafels hebben een prachtig uitzicht op de stad!

De Euroscoop is absoluut een aanrader en vormt een prachtige aanvulling op een romantische avond uit! Omdat wij streven naar het overstijgen van verwachtingen, vergelijkbaar met de opwinding van de liefde, nodigen wij jullie uit voor een rit naar de top. Hier zijn speciaal voor deze avond geen extra kosten aan verbonden.

Houd er wel rekening mee dat de beschikbaarheid van de Euroscoop altijd afhankelijk is van technische en weersomstandigheden.

Kom je ook?

Parkhaven 20, 3016 GM Rotterdam
14 februari, 2024