MOEDERDAG ROTTERDAM

Zondag 12 mei is het Moederdag, dé dag waarop moeders in het zonnetje gezet worden. Neem je (schoon)moeder mee naar grote hoogte en geniet van een prachtig uitzicht op Rotterdam, lekker eten en elkaar!

We hebben voor deze speciale dag twee arrangementen samengesteld, namelijk een heerlijke luxe brunch of high tea.

Tickets voor Moederdag

Moederdagbrunch

Uitgeserveerde brunch
Aperitief, koffie, thee, melk & Jus 'd Orange
Toegang tot de platforms & Euroscoop
Presentje voor moeder
Volwassen tarief
€45,-

Moederdag high tea

Uitgeserveerde high tea
Aperitief, koffie & thee
Toegang tot de platforms & Euroscoop
Presentje voor moeder
Volwassen tarief
€ 39,50

Veelgestelde vragen

Vragen? Neem contact met ons op! Of bekijk de vragen & voorwaarden

Het is niet mogelijk om te reserveren voor een tafel aan het raam, ook niet tegen betaling. Wij maken een tafel indeling op de dag zelf, de indeling is namelijk afhankelijk van de verschillende soorten (groepen) reserveringen. Alle tafels hebben een prachtig uitzicht op de stad!

De Euroscoop is absoluut een aanrader! We nodigen je uit voor een rit naar de top. Hier zijn speciaal voor dit arrangement geen extra kosten aan verbonden. Houd er wel rekening mee dat de beschikbaarheid van de Euroscoop altijd afhankelijk is van technische en weersomstandigheden.

  • Kosteloos annuleren is schriftelijk mogelijk tot en met 2 weken voorafgaand.  Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met zondag 28 mei 2024. De refund zal binnen 2 weken worden verwerkt.
  • Voor annuleringen binnen 2 weken van uw reserveringsdatum tot uiterlijk 2 dagen voorafgaand, zullen wij 50% van de arrangementsprijs doorbelasten. De gedeeltelijke refund zal binnen 2 weken worden verwerkt.
  • Bij een no show of annulering 2 dagen (of korter) voorafgaand  berekenen wij 100% van de totale kosten door.

Bekijk de voorwaarden voor Moederdag hier.

Dieetwensen, allergieën en overige bijzonderheden kunnen gemaild worden naar [email protected] onder vermelding van het reserveringsnummer, te vinden in de bevestgingsemail.

Kom je ook?

Parkhaven 20, 3016 GM Rotterdam
12 mei, 2024
No data was found
No data was found