Abseilen

Durf jij het aan? Elk weekend van mei tot en met september

DE HOOGSTE ABSEIL VAN EUROPA

Stap uit je comfortzone, ervaar een adrenalinekick en word een unieke ervaring rijker.

Durf jij de uitdaging aan te gaan en op 100 meter hoogte over de balustrade te stappen voor een spannende abseil ervaring?

TICKETs

Abseilen

Beleef de hoogste abseil van Europa
Toegang tot de Euromast
Abseilen vanaf 100 meter hoogte
Euroscoop
€ 64,50
Meest verkocht!

Abseilen & Euroscoop

Ervaar de ultieme sensatie met abseilen en een rit in de Euroscoop!
Abseilen vanaf 100 meter hoogte
Euroscoop beleving met glazen vloer
€ 69,50

Abseilen met een groep?

Vraag een exclusieve abseil ervaring aan voor je bedrijf, vrijgezellenfeest, jubileum of welke gelegenheid dan ook! De kosten voor een exclusieve abseil zijn €1490,- exclusief BTW voor 20 afdalingen. Elke extra afdaling kost €66,00. Kleinere groepen zijn ook welkom!

Praktisch & voorwaarden

Lees de voorwaarden en praktische informatie door zodat je goed voorbereid bent!

 • Euromast Horeca B.V., alsmede de directie en medewerkers van team abseilen, Abseilen.nl en aanverwante bedrijven;
 • De Euromast behoudt zich het recht voor, zonder opgaaf van reden, deelnemers te weigeren af te laten dalen;
 • De deelnemer die vooraf aan de Activiteit de vrijwaringsverklaring heeft ondertekend en tenminste zestien (16) jaar oud is. Bij deelnemer 16 jaar tot 18 jaar dient een wettelijke ouder of verzorger mee te tekenen voor toestemming;
 • Deelnemer dient 30 minuten voor aanvang van de Activiteit aanwezig te zijn;
 • Bij afwezigheid op het afgesproken abseiltijdstip is er geen restitutie of vervangende tijd beschikbaar. Het voorgaande geldt evenzeer in geval van weigering door de deelnemer (bv. door plotseling opkomende angst, etc.);
 • Deelnemer is ervan op de hoogte dat binnen het afgezette gebied om veiligheidsredenen geen foto’s/film beelden mogen worden gemaakt. Doet Deelnemer dat wel, dan zal hem direct dan wel alsnog de toegang tot de Activiteit worden geweigerd;
 • Voorts verleent Deelnemer toestemming tot het maken van foto’s en het publiceren daarvan op de website www.nabestellen.nl te publiceren. De foto’s blijven tot 1 maand na afloop van het evenement openbaar;
 • Bekend te zijn met de algemene voorwaarden.

OP DE DAG ZELF

 • Parkeren kan bij de Parkhaven en er is maar 1 parkeerautomaat aanwezig. Zorg dus dat je op tijd bent. TIP: Download de EasyPark NL app op je telefoon om lange rijen bij de parkeerautomaat te voorkomen;
 • De afdaling geschiedt met lege zakken, geen tassen of andere losse items. Spullen worden achtergelaten op het platform bij de instructeurs.
 • Niet-afdalers betalen de reguliere toegangsprijs voor de Euromast.
 • Zorg ervoor dat je een broek en platte schoenen draagt. Bij regen, wind en kou adviseren wij een (regen)jas of warme trui te dragen. De materialen die wij gebruiken zijn gecertificeerd en worden meerdere malen per jaar gecontroleerd. Het is niet toegestaan eigen materialen (zoals riemen) te gebruiken.
 • Trek goede (schone) schoenen aan, geen gladde zolen. Lang haar? Doe het in een vlecht of paardenstaart;
 • De reservering is onmiddellijk definitief. Vermindering of annulering van gereserveerde tijden is na reservering niet meer mogelijk.
 • De afdalingsdag wordt geannuleerd als het minimum aantal inschrijvingen niet wordt gehaald (30 personen). Bij annulering krijg je uiterlijk donderdagmiddag voorafgaand aan het geboekte weekend per e-mail bericht.
 • In geval van regen en wind gaat het abseilen gewoon door. Als de weersvoorspelling het abseilen niet toelaat, wordt je vooraf geïnformeerd middels e-mail of telefoon. Bij windkracht 8 gaat het abseilen niet door en bij onweer wordt er niet geabseild. te allen tijden zullen wij de deelnemers informeren als de abseil niet door kan gaan.
 • Als het weer op de dag zelf te slecht is, nemen we altijd telefonisch contact op.
 • Indien onvoorziene omstandigheden dit noodzakelijk maken, behoudt de Euromast zich het recht voor de gereserveerde tijd aan te passen en dit telefonisch te bespreken.

Lees de vrijwaringsverklaring goed door. Voorafgaand aan het abseilen dien je deze te ondertekenen. De ondertekening vindt online plaats, hier ontvang je een mail voor. Neem op de dag zelf je legitimatie mee.

37k+ positieve reviews op:

Wat onze bezoekers zeggen

Mariska
Lees verder
Het was werkelijk een spectaculaire trip van de middenstop naar helemaal bovenin, met heel mooie beelden van de omgeving van Rotterdam en veel verder. Door het ronddraaien van de Euroscoop kreeg je alles meerdere keren goed te zien. Een aanrader voor wie Rotterdam bezoekt, voor jong en oud!
Jane
Lees verder
Zeker aan te raden, prima brunch. We zijn zeer vriendelijk geholpen en het uitzicht was prachtig! Na de brunch nog naar de top van de Euromast gegaan. Dit was ook zeker de moeite waard. Dus erg genoten op een unieke locatie!
Arjan
Lees verder
Met een personeelsuitje hier gegeten en met de Euroscoop naar 185 meter hoog een 360 graden uitzicht over Rotterdam. Het was helder weer, dus we hadden prachtig uitzicht. We hadden een groepsmenu met keuze uit vlees, vis of vegetarisch. Heerlijk gegeten en vlot voor de hele groep uitgeserveerd. De borden werden zonder enige navraag uitgeserveerd, de serveersters hielden goed bij wat je besteld had. Top!
Vorige
Volgende
Wat je kunt zien als je naar beneden gaat

Wat een uitzicht!

Abseilen met een groep

We maken graag een individueel aanbod voor je groep.  Gebruik onderstaand formulier voor het indienen van de aanvraag. 

dec 4

Ontdek de Culinaire Schatten van Rotterdam: Een Rondleiding Langs de Beste Restaurants

Welkom in Rotterdam, een stad die even dynamisch is als haar keuken! Bekend om zijn gedurfde architectuur en..

dec 1

Verken Rotterdam: Top Activiteiten en Bezienswaardigheden

Welkom in Rotterdam, een stad waar innovatie en traditie hand in hand gaan, en waar elke straathoek een..

nov 28

Een Weekend in Rotterdam: Een Compleet Reisplan

Welkom in Rotterdam, een stad die barst van de energie en volop in ontwikkeling is! Deze gids neemt..