Kortingscode en vouchers

Heb je een kortingscode, voucher of pas? klik op de gewenste optie om jouw reservering te maken!

Ik heb al een ticket

Heb je al een ticket en/of arrangement gekocht bij één van onze partners? Klik dan op onderstaande button en vul je referentie/boekingsnummer en achternaam in. Kies vervolgens een datum & tijdstip voor je bezoek aan de platforms. Via deze weg reserveer je hier enkel een bezoek aan de platforms.

Heb je een arrangement gekocht in combinatie met bijv. een high tea of diner? Reserveer een tafel in de Brasserie via deze pagina.

Rotterdampas

Ben je in het bezit van een Rotterdampas? Dan krijg je eenmalig gratis toegang tot de platforms en de Euroscoop.

Het is niet nodig om vooraf een tijdslot te reserveren, jouw pas is jouw toegangsbewijs! Scan de barcode bij de poortjes en bij de Euroscoop om toegang te krijgen.

Liever wel reserveren? Dat kan ook! Vul via onderstaande link jouw zescijferige # pincode en achternaam in, kies een tijdslot en download je tickets. Heb je geen pincode? Ga dan naar de website van Rotterdampas om deze aan te maken.

Postcodeloterij

Heb je een kortingsbon van de Postcode loterij? Dan krijg je éénmalig 20% korting op de toegang tot de uitkijkplatforms.

Op de voucher van Postcodeloterij staat een unieke code, deze heb je nodig om de tickets met korting te kopen.

Klik op boek ticket en kies het gewenste ticket, doorloop de stappen en vul de unieke code aan het einde in. De korting wordt automatisch verrekend.

ZOO – Diergaarde Blijdorp

Abonnementhouders van Diergaarde Blijdorp krijgen een mooie korting op een bezoek aan de platforms. De pas is persoonsgebonden, de korting is geldig voor de eigenaar van het abonnement.