Euroscoop

185 meter hoog met glazen vloer
The ultimate Rotterdam Experience

Één van de best bezochte attracties van Rotterdam!

EEN COMPLEET NIEUWE ERVARING

Ontdek Rotterdam vanaf een hoogte van 185 meter! We maken je klaar voor een rit naar de top met een lichtshow en opzwepende muziek. Terwijl we je meenemen naar het hoogste punt in deze ronddraaiende glazen lift, geniet je van het fantastische uitzicht en luister je naar verhalen over de stad.

  • Intelligente glazen vloer – Kijk in de diepte zodra de glazen vloer helder wordt.
  • Te spannend? De vloer kan je handmatig weer ondoorzichtig maken met één druk op de knop!
  • Swing op muziek van DJ Oliver Heldens
  • Geniet van een kleurrijke lichtshow – Get your feet up off the ground!
  • Fantastisch 360 uitzicht inclusief verhalen uit Rotterdam
  • Een kleurrijke beleving met fantastisch uitzicht voor alle leeftijden! 

Euroscoop ticket

De ultieme Rotterdam beleving met glazen vloer! Ontdek het kleurrijke Rotterdam vanaf 185 meter! Beleef de Euroscoop experience en kijk je ogen uit op de stad en de Rotterdamse wereldhaven.

37k+ positieve reviews op:

Wat onze bezoekers zeggen

Mariska
Lees verder
Het was werkelijk een spectaculaire trip van de middenstop naar helemaal bovenin, met heel mooie beelden van de omgeving van Rotterdam en veel verder. Door het ronddraaien van de Euroscoop kreeg je alles meerdere keren goed te zien. Een aanrader voor wie Rotterdam bezoekt, voor jong en oud!
Jane
Lees verder
Zeker aan te raden, prima brunch. We zijn zeer vriendelijk geholpen en het uitzicht was prachtig! Na de brunch nog naar de top van de Euromast gegaan. Dit was ook zeker de moeite waard. Dus erg genoten op een unieke locatie!
Arjan
Lees verder
Met een personeelsuitje hier gegeten en met de Euroscoop naar 185 meter hoog een 360 graden uitzicht over Rotterdam. Het was helder weer, dus we hadden prachtig uitzicht. We hadden een groepsmenu met keuze uit vlees, vis of vegetarisch. Heerlijk gegeten en vlot voor de hele groep uitgeserveerd. De borden werden zonder enige navraag uitgeserveerd, de serveersters hielden goed bij wat je besteld had. Top!
Vorige
Volgende

KOOP nu

Beleef Rotterdam by night vanuit de Euroscoop op de Euromast: een schitterend panorama vol lichtjes die de stad tot leven wekken. Een unieke ervaring die je niet wilt missen!