Dansend in Stilte: Betoverende Euromast Silent Disco in Rotterdam

In het hart van Rotterdam, onder een fonkelende maan en boven de bruisende stad, komt een buitengewoon evenement tot leven dat feestgangers en avonturiers samenbrengt: de Euromast Silent Disco. Een nacht van dansen en plezier die zowel het gehoor als het hart prikkelt en een ervaring biedt die je niet snel zult vergeten.

De avond begint wanneer de zon zachtjes ondergaat achter de Rotterdamse skyline

Op de avond van vrijdag 11 augustus vond alweer voor de derde keer de bijzondere Silent Disco plaats bovenop de Euromast. Dit evenement was, net als voorgaande jaren, razendsnel uitverkocht en is enorm geliefd . Net zoals voorgaande keren, danste iedereen enthousiast op twee verschillende muziekkanalen.

Dit jaar stond het blauwe kanaal volledig in het teken van housemuziek, gepresenteerd door twee DJ’s: Steve Riddm en Jor-In. Terwijl de bezoekers op het blauwe kanaal uit hun dak gingen, zorgde SoulOld op het groene kanaal voor Caribische nummers vermengd met hits van vroeger en nu.

Tijdens deze avond konden bezoekers, onder het genot van een drankje, niet alleen genieten van de muziek die werd gedraaid door de DJ’s, maar ook van het geluid dat uit de koptelefoons van Silent Disco Viking kwam. Daarnaast bood de avond een schitterend uitzicht over de haven en de indrukwekkende skyline van Rotterdam. Dit unieke feest duurde van 22.00 uur tot 02.00 uur.

Na het succes van deze bijzondere editie kijken we vol verwachting uit naar de volgende, die volgend jaar zal plaatsvinden. We kunnen simpelweg niet wachten. See you next year!

[siteorigin_widget class=”M56_S0Widget_PhotosGallery_Widget”][/siteorigin_widget]
Benieuwd naar de Euromast?
Bekijk onze tickets.
Deel nu:

Andere interessante artikelen

dec 4

Ontdek de Culinaire Schatten van Rotterdam: Een Rondleiding Langs de Beste Restaurants

Welkom in Rotterdam, een stad die even dynamisch is als haar keuken! Bekend om zijn gedurfde architectuur en..

dec 1

Verken Rotterdam: Top Activiteiten en Bezienswaardigheden

Welkom in Rotterdam, een stad waar innovatie en traditie hand in hand gaan, en waar elke straathoek een..

nov 28

Een Weekend in Rotterdam: Een Compleet Reisplan

Welkom in Rotterdam, een stad die barst van de energie en volop in ontwikkeling is! Deze gids neemt..