Ne

Vier kerst op de Euromast

"It's the most wonderful time of the year"

Vier de feestdagen op een unieke locatie en breng je kerstbeleving letterlijk en figuurlijk naar grote hoogte. Terwijl je geniet van een heerlijk arrangement samen met vrienden en/of familie, kijk je je ogen uit en beleef je een magische kerst! Lees verder en bekijk onze arrangementen.

KERSTAVOND

Laat je op kerstavond verrassen door ons keukenteam met een 3, 4 of 5 gangen verrassingsdiner.

  • 3-gangen €39,50 
  • 4-gangen €47,50 
  • 5-gangen €51,50 

De genoemde prijzen zijn exclusief entreekosten á €10,50 er persoon.

Het menu is een heerlijke verrassing, uiteraard kan je dieetwensen en/of allergieën aan ons doorgeven. Hier houden wij graag rekening mee!

WIJNARRANGEMENT

Vul je diner aan met een bijpassend wijnarrangement.

  • 2 glazen € 13,50 per persoon
  • 3 glazen € 19,50 per persoon
  • 4 glazen € 22,50 per persoon

EERSTE EN TWEEDE KERSTDAG

Geniet op eerste en tweede kerstdag van een heerlijke brunch, High Christmas of diner. Naast het magische Rotterdam als decor van jouw arrangement, is ook de hele Euromast omgetoverd in kerstsfeer. Kerstbomen, kerstballen, mooi opgedekte tafels en het eten is natuurlijk extra feestelijk!

Op beide kerstdagen is de kerstman aanwezig tijdens de brunch en de High Christmas. Ook voor kinderen is het een echt feestje, want ze kunnen knutselen bij de Euromast kidsclub en ontmoeten de enige echte kerstman tijdens een meet en greet!

Bekijk de arrangementen hieronder; reserveren is mogelijk door te bellen naar 010-436 48 11 of een mail te sturen naar reserveringen@euromast.nl.