Koffiebar en Conceptstore

Euromast Rotterdam opent iconische conceptstore en koffiebar

Euromast is de nieuwste hotspot voor koffieliefhebbers en shopaholics

De Euromast heeft een nieuwe conceptstore en koffiebar geopend om toeristen, dagjesmensen, gezinnen én alle Rotterdammers te verwelkomen. De Euromast is bij iedereen wel bekend, het bijzondere Rotterdamse icoon is een populaire (toeristen)attractie waar jaarlijks honderdduizenden bezoekers op af komen. Met een hoogte van 185  meter heb je een spectaculair uitzicht over de stad en ook voor een lunch, borrel of diner kun je bij de Euromast terecht. Met een gloednieuwe en aantrekkelijke koffiebar en Rotterdamse conceptstore, biedt de Euromast een plek aan de locals om spontaan een koffie te drinken en te shoppen in de stad. In de koffiebar geniet je van verse koffie met wat lekkers en bij de conceptstore is er een mix van producten van Rotterdamse iconen verkrijgbaar.

 

Horecahotspot voor heel de stad

Bezoekers kunnen vanaf nu terecht bij de Euromast voor een kop koffie met wat lekkers in de compleet vernieuwde koffiebar. Ze bieden verschillende koffies, zoetigheden van Dudok en smaakvolle panini’s aan. Ook is het mogelijk iets to go mee te nemen vanaf de koffiebar, zodat je hier van kunt genieten in het naastgelegen park. In de conceptstore shop je typische Rotterdamse producten van onder andere Kaapse Brouwers, Brouwerij Noord, Icon 010, Studio Raskov, Maasstroompjes, Rotterdamse Koffie en limited edition items zoals Heksenvuur. Daarnaast geeft de Euromast Rotterdamse kunstenaars een plekje om hun werk te exposeren en te verkopen in de concept store. Het interieur van de koffiebar en conceptstore heeft een strak design, met sfeervolle tinten en warme kleuren. Iedereen uit de omgeving is van harte welkom om bij de koffiebar aan te schuiven. Of het nu voor een meeting is, een spontane koffie na een wandeling in ‘Het Park’ of een playdate met de kinderen, bij de Euromast zit je goed.

 

Over de Euromast

Dit jaar viert de Euromast haar 62e verjaardag. De Euromast is sinds 1960 een internationaal bekend icoon in Rotterdam. Met een hoogte van 185 meter is het één van de hoogste gebouwen van de stad en biedt het een uniek 360 graden perspectief. Hier geniet je van het uitzicht, word je culinair verrast in de Brasserie of ontwaak je in één van de suites op grote hoogte. De Euroscoop waarmee je helemaal tot aan de top kunt zoeven wordt op dit moment gerenoveerd, maar zal vanaf juli nog spectaculairder worden heropend. Echte durfals kunnen tussen mei en september 100 meter naar beneden abseilen vanaf de balustrade op het uitkijkplatform. Sinds dit jaar is de Euromast onderdeel en flagship store van Magnicity, een partij die iconische torens van over de hele wereld in de schijnwerpers zet.

[siteorigin_widget class=”M56_S0Widget_PhotosGallery_Widget”][/siteorigin_widget]
Benieuwd naar de Euromast?
Bekijk onze tickets.
Deel nu:

Andere interessante artikelen

dec 4

Ontdek de Culinaire Schatten van Rotterdam: Een Rondleiding Langs de Beste Restaurants

Welkom in Rotterdam, een stad die even dynamisch is als haar keuken! Bekend om zijn gedurfde architectuur en..

dec 1

Verken Rotterdam: Top Activiteiten en Bezienswaardigheden

Welkom in Rotterdam, een stad waar innovatie en traditie hand in hand gaan, en waar elke straathoek een..

nov 28

Een Weekend in Rotterdam: Een Compleet Reisplan

Welkom in Rotterdam, een stad die barst van de energie en volop in ontwikkeling is! Deze gids neemt..