NIEUW! Spectaculaire glazen vloer in de panoramalift (Euroscoop) van de Euromast

NIEUW! SPECTACULAIRE GLAZEN VLOER IN DE EUROSCOOP VAN DE EUROMAST

Sensationele toevoeging aan populaire Rotterdamse attractie

De Euromast biedt niet alleen waanzinnige uitzichten over Rotterdam, de attractie heeft een echte ‘thrill experience’ toegevoegd aan de Euroscoop. Tijdens een rit met de Euroscoop zie je de stad en omgeving van alle kanten, terwijl de glazen vloer onder je transparant wordt. Het is daardoor net of je over Rotterdam zweeft! Een spannende ervaring, die wordt ondersteund met een lichtshow, geluidseffecten en muziek totdat je de top op 185 meter hoogte hebt bereikt. Tijdens de rit, die ongeveer 7 minuten duurt, krijg je Rotterdam in 360 graden perspectief te zien. Een voice-over vertelt je ondertussen meer over de kleurrijke stad, haar inwoners, de diversiteit en de impact van het enorme havengebied. De gloednieuwe en intelligente glazen vloer, die van mat naar transparant gaat, maakt een rit met de Euroscoop nog meer fun. Durf jij het aan?

[siteorigin_widget class=”M56_S0Widget_PhotosGallery_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”M56_S0Widget_CTA_Widget”][/siteorigin_widget]

Complete beleving voor iedereen

De Euromast en Euroscoop zijn een beleving voor iedereen. Niet voor niets trekt de attractie jaarlijks honderdduizenden bezoekers van over de hele wereld. Vorig jaar werd fase 1 van de vernieuwde Euroscoop geopend waarbij er een kleurrijke lichtshow inclusief muziek van DJ Oliver Heldens is toegevoegd aan de beleving .  De toevoeging van de glazen vloer geeft de beleving een extra ‘wow factor’. Van het platform met panoramisch uitzicht, de Magnicity App die bezoekers meeneemt in het verhaal van de stad tot de Euroscoop en de pop-up Rooftop bar (open van 8 juli t/m 3 september): het maakt een bezoek aan de Euromast een complete ervaring voor jong en oud. Een unieke mogelijkheid om de stad (nog) beter te leren kennen. Overigens is ook gedacht aan bezoekers die de glazen vloer iets te spannend vinden: zij kunnen met één druk op een knop de vloer onder hun voeten weer mat maken.

Over de Euromast

Euromast is sinds 1960 een internationaal bekend icoon in Rotterdam. Met een hoogte van 185 meter is het één van de hoogste gebouwen van de stad en biedt het een uniek 360 graden perspectief. Hier geniet je van het uitzicht, word je culinair verrast in de Brasserie of ontwaak je in één van de onlangs gerenoveerde suites op grote hoogte. Met een recentelijk geopende koffiebar en conceptstore én de vernieuwde Euroscoop kun je bij de Euromast terecht voor een compleet dagje uit. Echte durfals kunnen tussen mei en september 100 meter naar beneden abseilen vanaf de balustrade op het uitkijkplatform.

Magnicity

De M56 -Group is een onafhankelijke exploitant die gespecialiseerd is in het beheer van toeristische locaties over de hele wereld. Haar commerciële merk Magnicity is wereldleider op het gebied van “Urban toerisme”. De groep verwelkomt elk jaar meer dan 3 miljoen gasten in de Montparnasse tower in Parijs, de Berliner Fernsehturm, de Euromast en 360 Chicago. Alle locaties bevinden zich op de top van iconische steden: ze combineren een geweldig uitzicht over de stad met unieke belevingen op het gebied van geschiedenis, kunst en levensstijl van de stad.

Benieuwd naar de Euromast?
Bekijk onze tickets.
Deel nu:

Andere interessante artikelen

dec 4

Ontdek de Culinaire Schatten van Rotterdam: Een Rondleiding Langs de Beste Restaurants

Welkom in Rotterdam, een stad die even dynamisch is als haar keuken! Bekend om zijn gedurfde architectuur en..

dec 1

Verken Rotterdam: Top Activiteiten en Bezienswaardigheden

Welkom in Rotterdam, een stad waar innovatie en traditie hand in hand gaan, en waar elke straathoek een..

nov 28

Een Weekend in Rotterdam: Een Compleet Reisplan

Welkom in Rotterdam, een stad die barst van de energie en volop in ontwikkeling is! Deze gids neemt..