OBJECT Rotterdam

OBJECT ROTTERDAM | DESIGN OP GROTE HOOGTE

Euromast doet mee aan OBJECT Rotterdam

Van 20 tot en met 22 mei staat het monumentale HAKA-gebouw opnieuw in het teken van inspiratie en innovatie. Hier kunnen interieurliefhebbers en designprofessionals elkaar eindelijk weer fysiek ontmoeten, nadat de beurs in februari verplaatst moest worden. Deze editie pakt OBJECT extra uit. Alle bezoekers krijgen gratis toegang tot de Euromast waar verschillende Rotterdamse ontwerpers werk presenteren, inclusief adembenemend uitzicht over de havenstad.

 

Op het uitkijkplatform van de iconische Euromast presenteren verschillende Rotterdamse ontwerpers hun werk. Studio Rein Reitsma en Rik van Veen tonen hier grote plantenbakken van gerecycled plastic en voorzien van opvallende grafische print. Door het plastic te snijden, vouwen, smelten en weven ontstaan nieuwe vormen en verrassende producten. De ontwerpen van REM Atelier leggen eenzelfde soort inventiviteit aan de dag. Hun kleurrijke lamp opgebouwd uit meloenen is een echte eyecatcher. Met de speelse objecten van Jelmer Konjo kunnen bezoekers zelf aan de slag. De losse onderdelen vormen een kunstwerk waar je elke keer weer een andere compositie van kunt maken. Een bijzondere ervaring is ook de presentatie van de jonge fooddesigner Adelaide Lala Tam, die al verschillende prijzen op haar naam heeft staan. Vanuit Hong Kong streek ze in Rotterdam neer. Tijdens de designbeurs laat ze bezoekers van de Euromast kennismaken met het haar creatieve eetontwerpen. Kom kijken, proeven en genieten van het panorama over de stad!

 

OBJECT Rotterdam 2022
HAKA-gebouw | Vierhavensstraat 38-42 | Rotterdam
Vrijdag 20 tot en met zondag 22 mei 2022 | 10.00-18.00 uur
Tickets zijn online en aan de deur verkrijgbaar en kosten € 15,00, kinderen onder 12 jaar gratis

www.objectrotterdam.com | www.rotterdamartweek.info. Een ticket geeft gedurende de beursdagen tevens gratis toegang tot de Euromast

 

Benieuwd naar de Euromast?
Bekijk onze tickets.
Deel nu:

Andere interessante artikelen

dec 4

Ontdek de Culinaire Schatten van Rotterdam: Een Rondleiding Langs de Beste Restaurants

Welkom in Rotterdam, een stad die even dynamisch is als haar keuken! Bekend om zijn gedurfde architectuur en..

dec 1

Verken Rotterdam: Top Activiteiten en Bezienswaardigheden

Welkom in Rotterdam, een stad waar innovatie en traditie hand in hand gaan, en waar elke straathoek een..

nov 28

Een Weekend in Rotterdam: Een Compleet Reisplan

Welkom in Rotterdam, een stad die barst van de energie en volop in ontwikkeling is! Deze gids neemt..