Werken op Rotterdamste plek van Rotterdam

Ja ook de Euromast zoekt personeel!

Je typt in de Google search balk “vacatures Rotterdam”, “vacatures horeca Rotterdam” of misschien wel “kok vacatures Rotterdam” en je ziet een hele lading aan vacatures voorbijkomen in, jawel… Rotterdam! Ja het is waar, de hele horecabranche is opzoek naar personeel en we vissen allemaal in dezelfde vijver. Ook wij doen ons best om op te vallen, maar dat is knap lastig, zelfs voor een 185 meter hoge uitkijktoren! Hopelijk hebben wij hiermee jouw aandacht gekregen, want in deze blog laten wij je graag weten waarom werken op de Euromast Rotterdam zo leuk is!

[siteorigin_widget class=”M56_S0Widget_CTA_Widget”][/siteorigin_widget]

DE EUROMAST

De Euromast is onderdeel van de stad Rotterdam en bijna vanuit elke hoek van de stad zichtbaar. Maar de Euromast is veel meer dan een bekend landmark, historisch monument en icoon. De Euromast is namelijk al jarenlang een toeristische plek die bezoekers vanuit de hele wereld Rotterdam laat ontdekken en beleven op grote hoogte.

Onze bezoekers komen naar de Euromast voor een leuk dagje uit, wij willen dan ook dat dit voor iedere bezoeker een geslaagd uitje wordt. Dit kunnen wij alleen realiseren met een team dat net zo blij wordt van enthousiaste gasten die genieten van hun Euromast beleving. Of het nu gaat om restaurantgasten, suitegasten of platform & Euroscoop bezoekers. En daar hebben we jou ook misschien wel voor nodig!

FIRST THING FIRST, WAT ZOEK JIJ IN EEN BAAN?

Laten we beginnen met de vraag; waar ben jij naar opzoek? Dat er geld in het laatje gebracht moet worden, dat begrijpen we natuurlijk. Maar wat vind jij belangrijk in een baan? Zoek je een baan naast je studie en is flexibiliteit erg belangrijk? Of is gastheerschap jouw passie en zoek je een bedrijf waarin je kunt ontwikkelen? Ben je een kok met passie voor koken en wil je jouw passie delen met gelijkgestemden? Is geld het belangrijkste voor je, of staat werkplezier/geluk ook hoog bovenaan je lijstje? Al met al een hoop verschillende beweegredenen en wensen die uiteindelijk je keuze voor een bedrijf beïnvloeden. Wat jouw beweegredenen en wensen ook zijn, je bent welkom voor een vrijblijvend gesprek, maar dan moet je wel even solliciteren op één van de openstaande vacatures.

 

CLICHÉ MAAR WAAR! 

Het klinkt misschien cliché en kom je in alle vacatureteksten tegen, maar de Euromast is echt een dynamische, flexibele organisatie, volop in ontwikkeling en je kan er zeker van zijn dan je je op de Euromast voor verveelt! Daarnaast is er een echte hands-on mentaliteit en het motto “alleen ga je sneller, samen kom je verder” leeft hier enorm. Geen eilandjescultuur dus! Ook kun je bij de Euromast rekenen op veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.

Hebben wij je enthousiast gemaakt? Kom dan eens op gesprek! Onder het genot van een bakkie pleur, theetje of iets anders bespreken we jouw sollicitatie inclusief beweegredenen en wensen!

[siteorigin_widget class=”M56_S0Widget_CTA_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”M56_S0Widget_CarrousselGallery_Widget”][/siteorigin_widget]
Benieuwd naar de Euromast?
Bekijk onze tickets.
Deel nu:

Andere interessante artikelen

dec 4

Ontdek de Culinaire Schatten van Rotterdam: Een Rondleiding Langs de Beste Restaurants

Welkom in Rotterdam, een stad die even dynamisch is als haar keuken! Bekend om zijn gedurfde architectuur en..

dec 1

Verken Rotterdam: Top Activiteiten en Bezienswaardigheden

Welkom in Rotterdam, een stad waar innovatie en traditie hand in hand gaan, en waar elke straathoek een..

nov 28

Een Weekend in Rotterdam: Een Compleet Reisplan

Welkom in Rotterdam, een stad die barst van de energie en volop in ontwikkeling is! Deze gids neemt..